Om messen
Spam, phishing, hackere og mere avancerede former for cyberkriminalitet udgør fortsat en stor trussel mod virksomheder og offentlige tjenester. Infosecurity Denmark takler nuværende og fremtidige IT sikkerhedsrelaterede emner og er derfor af afgørende betydning for alle IT-professionelle.


De seneste år har Infosecurity events på tværs af Europa vist sig at være det foretrukne mødested for IT-managere og IT-professionelle inden for sikkerhedsbranchen. Infosecurity Denmark tilbyder markedsledere, foreninger, talere og samtlige IT-professionelle muligheden for at udveksle ideer og strategier til håndtering af sikkerhedsudfordringer, samt at samarbejde omkring fælles visioner inden for IT.

Infosecurity Denmark 2020 byder på to dage med masser af faglig viden og netværk med de 80+ udstillere samt mere end 100 faglige oplæg og 20 keynotes.

Programmet dækker både compliance, cybercrime, IoT, enterprise mobility og cloud security og vil give et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau. Som deltager bliver du opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere, og endelig kan du sparre om dine brugererfaringer med nogle af Danmarks mest kendte sikkerhedsbrands.