INFOSECURITY DENMARK | DEN 29. OG 30. APRIL 2020 ØKSNEHALLEN, KØBENHAVN
Mængden af cloudtjenester stiger eksplosivt og fremtidens tjenester skal leveres på ”cloud-lignende” vilkår, uanset om man har eget datacenter, cloud eller en hybrid.

Samtidig ændrer AI og machine learning den måde, vi driver forretning på og har et uforløst potentiale i alle brancher. Selvlærende chatbots i kundeservice, AI til at stille hurtigere og mere præcise diagnoser i sundhedsvæsenet, og automatisering af regnskabs- og rutineopgaver i den finansielle sektor. AI kan være den nye hellig gral på IT-markedet, fordi masser af data kan konverteres til mønstre og mere effektiv drift.

I løbet af denne to-dages konference kan du samle viden til strategier på området. Bemærk at tilmelding er gratis, men der er begrænset antal konferencepladser.

Sammen med Infosecurity Denmark byder Version2 Data & Cloud Expo på mere end 100 faglige seminarer og særligt udvalgte 20 keynotes. Ved tilmelding kan de skræddersy dit eget program ud fra de temaer du finder mest relevante. Du kan vælger mellem:

Temaer

Cyber Security
Cybersikkerhed, Hacking & Cyberkriminalitet
Cyberkriminalitet er i dag en af de hurtigst voksende former for kriminalitet. For effektivt at kunne identificere potentielle hackere or angreb må cybersikkerheds specialister forstå hvilke teknikker der bruges, samt hvilke initiativer, der kan implementeres som modsvar.

Cloud Computing
Cloud Computing
Cloud computing giver adgang til business data og applikationer fra hvor som helst, når som helst og fra enhver enhed. Skyen giver adgang til nye teknologier og tillader virksomheder at konkurrere med hinanden som aldrig før.

Datacenter & Infrastructure Optimisation
Optimering af Datacenter & Infrastruktur
Datacenter optimering betyder at strategiske initiativer og softwareløsninger øger effektiviteten af den overordnede drift af datacentret. Dette indbefatter en rekonfigurering eller udskiftning af datacentre med det formål at opnå ressourceoptimering uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Data Science & Management
Datavidenskab og Datahåndtering
Data er det nye guld. Essensen af en succesfuld organisation. I dag, er data i sig selv dog langt fra nok. Ønsker man fortsat at være i front i en stærkt digitaliseret økonomi, gælder det for virksomheden om at have værktøjerne i orden til effektiv håndtering og analyse af data.

New Technologies
Nye Teknologier (AI, Machine Learning, Blockchain, Quantum computing)
Kunstig intelligens (AI), Machine learning (ML), Blockchain og Quantum Computing er fremadstormende teknologier, som kraftigt øger computersystemers kapacitet og potentiale. Disse teknologier er dynamiske og i stand til at lære uafhængigt, finde og forudse mønstre, samt tilpasse og videreudvikle sig helt uden menneskelig indblanding.

 Privacy, Compliance, Governance, Risk & Management
Privatliv, indvilligelse, Forvaltning & Risikohåndtering
Virksomheder bør tilgå IT-sikkerhedsrisici på samme vis som enhver anden risikohåndtering. Både GDPR og NIS direktivet samt en stærkt forøget opmærksomhed omkring privatliv og sikkerhed blandt kunder, investorer og handelspartnere, betyder i dag, at virksomheder bør og skal investere i IT-sikkerhedsløsninger og forvaltning.

Industrial Cyber Security
Industriel Cybersikkerhed (IoT & Scada)
Sammenfaldet mellem software, data og forbundne enheder - The Internet of Things - betyder ikke blot nye muligheder, men også nye sikkerhedstrusler. For at kunne opdage og reagere effektivt på disse trusler kræves en ambitiøs og sofistikeret tilgang til IT-sikkerhed på stort og småt plan.

 
Arrangør
Version2
Ingeniøren
Partner