Siscon
Booth: 221
God Data & informationssikkerhed kræver vilje og modenhed samt ledelsens kendskab/accept af det aktuelle sikkerhedsniveau. Men det kræver også struktur og effektivitet, at skabe det ønskede overblik over bl.a. forretningskritiske processer og relevante risici. Sammen med dig opbygger vi et samlet ISMS (Ledelsesforankring, risikovurderinger, beredskab, politik, & awareness) - der fokuserer på både forretningen og den underliggende IT infrastruktur. Vi kan understøtte GDPR eller ISO efterlevelse.

ISiscon understøtter vi selvfølgelig processen med det ControlManager - der effektivt fremtidssikrer og vedligeholder din informationssikkerhed dynamisk.I Siscon er vi eksperter i, at rådgive og assistere dig, sådan at ledelsesfokuseret informationssikkerhed skaber værdi for hele virksomheden. Hver dag er vi 10 engagerede medarbejdere, der brænder for at Informationssikkerhed virker i virkeligheden. Kom forbi vores stand den 3-4.maj og få en dialog om værdiskabende informationssikkerhed.

Kontakt

Hejrevang 4
3450
Lillerød Danmark
+45 70 232 231
LinkedIn

Whitepapers

Produkter og tjenester

Management software - ISMS

ControlManager By Siscon og vores erfarne konsulenter kan understøtte dit ISMS arbejde med implementeringen af bla. ISO27001, GDPR eller andre krav til dokumentation af Compliance, Risikostyring eller beredskab

Links

Arrangør
version2-small.jpg
ingenioren-01.png
Mediepartner