Sentia
Booth: E7
Sentia er en moderne IT- og infrastruktur virksomhed, med fokus på Outsourcing & IT-drift, Hosting, Colocation, Netværk og IT-sikkerhed.

Vi leverer samlede løsninger i Danmark og udlandet til både private og offentlige virksomheder.

I Sentia skræddersyer vi såvel simple som komplekse løsninger ud fra indsigt i kundernes forretning og teknologierne på markedet. Med en høj grad af agilitet, kompetence og kvalitet har vi kunden i centrum, samtidig med at vi fokuserer på at være en betroet og fremtidsorienteret samarbejdspartner.

Kontakt

Smedeland 32
2600
Glostrup Danmark
+45 33 36 63 20
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Produkter og tjenester

Hosting

DU VÆLGER SELV DIN HOSTING LØSNING

Med Sentia som din hosting udbyder kan vi overtage hele eller dele af dit IT setup. Jeres data bliver placeret på vores fysiske eller virtuelle server løsninger, der står trygt og godt i vores topmoderne datacenter i Glostrup.

Vi sikrer dig fuld tilgængelighed til alt data og alle systemer 24 timer i døgnet - når som helst og hvor som helst. Du kan selv stå for drift og vedligeholdelse, eller få os til at hjælpe dig. 


FRIGØR RESSOURCER MED HOSTING HOS SENTIA

Hosting er ikke kun for de større virksomheder. Hos Sentia skaber vi effektive og fleksible platforme for mange forskellige typer virksomheder. En løsning fra Sentia giver jer fuldt overblik over jeres IT investering, mindre sårbarhed ved fravær eller jobskifte, og frigør interne ressourcer, så I kan fokusere på jeres egen kerneforretning.

Hvis du som virksomhed får hosted hele din IT løsning hos Sentia, kan du slukke gamle servere og fremover spare strøm, drift, køb af hardware/software til egne hosting faciliteter, samt mandetimer til installation, vedligeholdelse og backup.

IT-sikkerhed

Vi giver dig overblik over de risici der er forbundet med eks. brud på fortrolighed,integritet, systemfejl, tilgængelighed af kunde- og leverandørdatabaser mv. For hver proces og kontrolmål tager vi sammen stilling til jeres eksisterende modenheds niveau. Dette gøres igennem interviews eller ved en detaljeret gennemgang af dokumentation. Derefter sætter vi målene for, hvor I ønsker at være på kort eller lang sigt. Dette danner fundamentet for en større tryghed omkring hele jeres IT-setup, og hvor I gerne vil bevæge jer hen.

DU FÅR MED IT-SIKKERHED:
  • Konkrete handlingsplaner
  • Fordeling/konkretisering af roller/ansvar
  • En proces for IT-risikostyring
  • Håndtering af intern/ekstern audit
  • Opdatering af IT-strategi
  • Bedre integration og understøttelse af forretningstrategien

IT-drift

EN IT-DRIFTSAFTALE (INKL. OVERVÅGNING) GIVER DIG TID TIL AT FOKUSERE PÅ DIN FORRETNING
IT-drift er ressourcekrævende, men med en driftsaftale fra Sentia, kan du få lige netop den løsning, som passer til din virksomheds behov, og dermed spare på dine egne ressourcer. Vi ved hvad der kræves, for at du og din virksomhed føler tryghed ved at outsource et så vigtigt område.

IT-DRIFT MED ET HØJT SERVICENIVEAU
Sentia er mere end blot en leverandør, vi er vores kunders samarbejdspartner, og fokus ligger på et højt serviceniveau. Vi sætter os ind i vores kunders forretning og forventningsafstemmer fra start, hvilket skaber fundamentet for den bedste IT-drifts løsning, og sikrer at begge parter er trygge og tilfredse hele vejen igennem.

Links

Arrangør
version2-small.jpg
ingenioren-01.png
Mediepartner