Backup112
Booth: 404
Backup112 kan tilbyde Backup-as-a-Service (BaaS) og Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS), hvor din virksomhed får en fleksibel løsning. Vi mener, at det er behovet, der skal diktere løsningen, og ikke omvendt.

Vælg mellem Private, Public eller Hybrid Cloud
I Public Cloud-løsningen ligger dine data udelukkende hos os, mens vi i vores Private Cloud-løsning holder al backup på virksomhedens egne lokationer. Endelig kan du kombinere de to ved at vælge en Hybrid Cloud-løsning, hvor du supplerer en Private Cloud med en eller flere sekundære backupkopier.

Private Cloud Til store datamængder eller når data ikke må forlade virksomhedens systemer. Du kan vælge en managed eller unmanaged løsning og opnå den lavest mulige RTO (Recovery Time Objective)
Public Cloud Opnå alle fordelene ved en moderne backupløsning i skyen og sikker, krypteret backup. Få fuldt overblik og mulighed for selv at genskabe de nødvendige data
Hybrid Cloud Kombinerer egenskaberne fra Private Cloud og Public Cloud, så du får minimale backupvinduer, restore med LAN hastighed og høj sikkerhed med en backupkopi hos os

Vi leverer dansk support og en proaktiv overvågning af data 24/7, og dine data forbliver i vores danske datacentre.

Disaster Recovery Vi kan genskabe data lynhurtigt fra en lokal backupserver, så virksomhedens drift og produktion er sikret – og nedetid ved en disaster blot er et spørgsmål om minutter. Vi krypterer virksomhedens data lokalt, og sender og opbevarer dem krypteret og sikkert. Du kan derfor trygt stole på, at vi har styr på dine data.

Backup112 har leveret cloudbaseret backup siden 2004. Det gør os til et sikkert valg af backuptjenester for mere end +500 danske og svenske virksomheder.

Kom på messen og få en snak med os om, hvordan vi gør det muligt for dit firma at opnå compliance. Vi deltager på messen med Arcserve, som vil give inspiration til dine tekniske løsninger.

Kontakt

Kigkurren 8 D
2300
København S Danmark
70201206
LinkedIn

Whitepapers

Links

Arrangør
version2-small.jpg
ingenioren-01.png
Mediepartner