Infosecurity Denmark 2019

Infosecurity 2018 fra Mediehuset Ingeniøren på Vimeo

 

INFOSECURITY DENMARK 2019

Infosecurity Denmark 2019 byder på mere end 100 faglige oplæg, 20 keynotes og 80+ udstillere. To dage med masser af faglig viden og netværk.

Programmet dækker både compliance, cybercrime, IoT, enterprise mobility og cloud security og vil give et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau. Som deltager bliver du opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere og endelig kan du sparre om dine brugererfaringer med nogle af Danmarks mest kendte sikkerhedsbrands.

 

VERSION2 DATA & CLOUD EXPO 2019

Sammen med Infosecurity Denmark byder Version2 Data & Cloud Expo 2019 på to dage med masser af faglig viden og netværk.

Version2 Data & Cloud Expo tager over hvor Version2 Datacenter-messen slap efter 6 år som Danmarks største event inden for datacenter- og cloudløsninger. På de år har markedet udviklet sig så mængden af cloudtjenester er mangedoblet og fremtidens tjenester skal leveres på cloud-lignende vilkår, uanset om man har eget datacenter, cloud eller en hybrid. Alt dette favner Version2 Data & Cloud Expo 2019.

Her kan it-chefer og -specialister over to dage hente viden til strategier på området, og møde branchens førende leverandører for en konkret snak om udviklingen og de muligheder, der er for optimering af it-infrastrukturen. 

Messen finder sted den 1. og 2. maj 2019 i Øksnehallen

Arrangør
Version2
Ingeniøren
Partner