Nyheder
25 april 2018

Rusland vs. Telegram: 16 mio. IP-adresser blokeret

Rusland har indledt en kampagne mod den krypterede beskedapplikation Telegram. Det har ført til 16 mio. blokerede IP-adresser. Både Google, Amazon, Twitch, Spotify og diverse onlinespil oplever driftforstyrrelser som følge af blokeringerne. 
Russiske Roskomnadzor kæmper netop nu en indædt, teknisk kamp for at blokere brugen af kommunikationstjenesten Telegram. Tjenesten har vist sig svær at få has på, og en del andre tjenester er blevet påvirket af jagten.
 
Det skriver Tech Crunch
 
Roskomnadzor, som er Ruslands Føderale Tjeneste for Supervision af Kommunikation, Informationsteknologi og Massemedier, forklarer fremstødet med, at den krypterede tjeneste anvendes af kriminelle til at skjule deres kommunikation.
 
Telegram, som springer rundt imellem IP-adresser, har nægtet at udlevere dekrypteringsnøgler til Roskomnadzor. Dette har affødt at Roskomnadzor nu blokerer IP-adresser som de formoder, at Telegram benytter sig af.
 
Indtil videre har bestræbelserne forårsaget at 16 mio. IP-adresser er blevet blokeret. Tjenester som Google, Amazon, Twitch, Spotify og diverse onlinespil oplever driftforstyrrelser som følge.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Også interessant

Arrangør
Version2
Ingeniøren
Partner