Presse
presse-mindre.jpg

OM INFOSECURITY DENMARK

It-sikkerhedsmessen Infosecurity Denmark 2019 byder på to dage med masser af indblik og debat på et højt fagligt niveau om aktuelle it-sikkerhedsmæssige udfordringer.

Konferenceprogrammet indeholder mere end 100 faglige seminarer og cases, heriblandt 25 særligt udvalgte keynotes, der dækker emner som persondataforordning, hacking, cybercrime og nye teknologier som AI og blockchain.

Alle indlæg præsenteres af spydspidsforskere og nogle af verdens bedste rådgivere. 

I udstillingsområdet kan de mere end 3.000 deltagere sparre og netværke med de 80 danske og internationale virksomheder, der præsenterer deres bud på løsninger og forebyggende installationer.

PRESSEDÆKNING

I 2017 og 2018 blev Infosecurity Denmark dækket af presse fra både radio, tv og trykte medier. Pressen er velkommen igen i 2019, og vi hjælper gerne med at anbefale kilder og vinkler.

De fleste af de faglige oplæg vil være overtegnede, men som journalist kan du ved henvendelse til vores Marketing & PR Manager få adgang til udvalgte sessioner.

Du bliver akkrediteret ved at sende en mail til expo@version2.dk

Se programmet her: https://www.infosecurity.dk/programma 
Tid: Den 1. og 2. maj, kl. 9.00 - 17.00
Sted: Øksnehallen, Halmtorvet 11 1700 København V
Arrangør: Version2 (www.version2.dk

Kontaktinformation
Marketing & PR Manager, Lise Daugaard , +45 2263 8771
Messechef Nicolas Jøns Larsen, +45 2065 3707

 

FOTOS

Pressefotos kan rekvireres ved at kontakte Lise Daugaard, lda@ing.dk. Disse må udelukkende anvendes redaktionelt i forbindelse med omtale af Infosecurity Denmark. 

Krediteres: Version2/Rie Neuchs
Arrangør
Version2
Ingeniøren
Partner