Programmet

HELP DESK:
Send os en email eller ring til os hvis du har spørgsmål på: 
infosecurity@version2.dk
+45 3028 6510

PROGRAMINFORMATION - FIND RUNDT
Her kan du se og tilmelde dig årets program for Infosecurity Denmark og Version2 Data & Cloud Expo 2020. Programmet omhandler: GDPR compliance, Cybercrime, Governance, Cloud Computing, AI, IoT, Quantum Computing, industriel it-sikkerhed og Data Science Management. I lyset af den nuværende situation, foregår det hele selvfølgelig lidt anderledes i år. 

På Infosecurity i år kan du opleve både fysisk og online indhold.
Herunder er et lille overblik til dig så du kan finde rundt i programmet:

FYSISKE SESSIONS
Brug filtreringsmulighederne herunder for at finde de sessioner, der er mest relevant for dig. Alle fysiske talks finder sted i en af de 7 sale der er bygget op i Øksnehallen. Der er i år et mere begrænset antal siddepladser end normalt, i henhold til myndighedernes retningslinjer, så vær sikker på at få en plads ved at tilføje de sessions du ønsker deltage i til dit program, på forhånd.

ONLINE SESSIONS
Har du ikke mulighed for at deltage i det fysiske event, eller ønsker du at fortsætte din oplevelse af Infosecurity når du kommer hjem, så kan du filtrere programoversigten under “Type” og klikke på “Online” så får du overblik over alle de sessions, der kan ses online og tilføje dem til dit personlige program. 

Alle online sessions kan ses “on-demand” fra onsdag d. 30. september til og med d. 31. of Oktober 2020. Alle deltagere modtager en email den første dag med et personligt program, hvor der er information om, hvor alle online sessions kan ses. 

Vær opmærksom på at alle online sessions kan ses når det passer dig. Tidspunktet for sessionen i programmet er blot en indikator for det tidspunkt den bliver frigivet til sitet.

Har du spørgsmål til vores partnere eller deres speakers så kan du finde kontaktinformation under deres udstillerprofiler her på siden

LIVESTREAM AF HOVEDSCENERNE
Vores keynote- og debatscene vil blive livestreamet begge dage. Alle deltagere modtager links til disse livestreams via email før messen åbner. 

WEBINARS
Som en tilføjelse til dette års program har vi lavet 7 webinarer, som er blevet udgivet løbende op til messen. Du kan finde disse ved at filtrere under “Type” og vælge “Webinars” 

I øjeblikket er der ingen seminarer til rådighed. Seminarerne vil snart blive vist igen i programmet
Filter