Seminar
on 2 maj | 11:30 - 12:00
Theater 3/Sal 3

Strømforbrug, single point of failure samt fag tekniske udfordringer er fokus for dette indlæg. Indlægget er udarbejdet på baggrund af flere cases i serverrum og datacentre.

Power management: No power = No servers = No applications Valget af den rette PDU er i moderne datacentre uhyre vigtig for at kunne opretholde høj oppetid. Vi forklarer på baggrund af vores mange års erfaring, hvorfor valget af intelligente PDU'ere bliver mere og mere afgørende for oppetid på kritisk IT-load i datacenteret.

Hvorfor vælge switchbare PDU'ere eller kun at kunne monitorer pr. outlet. Er det nødvendigt med temperatur sensorer til enviromental overvågning eller intelligent adgangskontrol på dine serverrack? Vi forklarer vigtigheden i at kunne indsamle data fra PDU'erne i et DCIM program for at kunne analysere disse data, til f.eks. at kunne forecaste og powertrende eller andre vigtige rapporter. Hvorfor har GI-networks en afdeling der hjælper med analyser? Med den rette rådgivning og design og fokus på driftsikkerhed, skalerbarhed og omkostningseffektivitet, hvad enten du har dit eget datacenter eller det er på en colocation
Data Center infrastructure
Speaker
Tonni Eriksen, GI-NetWorks and Richard May, Raritan
Direktør Richard May fra en af verdens største PDU producenter, Raritan, vil sammen med Tonni Eriksen indehaver af den danske virksomhed GI-NetWorks, afholde dette indlæg med udgangspunkt i cases de fleste af os som arbejder med datacentre og serverrum står med i hverdagene.
Arrangør

version2-small.jpg
ingenioren-01.png
Partner