Seminar
on 2 maj | 09:30 - 10:15
Theater 5/Sal 5

KEYNOTE: Hvem er fremtidens hackere?

Morten Eskildsen, 25 år og kaptajn for det danske Cyberlandshold 2017, fortæller om sine oplevelser med Cyberlandsholdet til EM i hacking. Specielt interessant er netop de andre 150 hackere som deltog. Deltagerne kommer fra forskellige lande, baggrunde, uddannelser og ideologier. Fælles for dem er, at de har evnerne til at hacke dig. Spørgsmålet er derfor, hvad der skal til, for at en whitehat hacker pludselig ender som blackhat? Hvilke (manglende) etiske overvejelser ligger der til grund for denne transformation? Hvordan beskytter vi os imod hackerne? For det kan vi da godt, eller kan vi?
IT Security Management
Speaker
Morten A. Eskildsen, Datalogistuderende / Hacker / Kaptajn Cyberlandsholdet 2017, MDevelopment
Jeg er 25 år, ambitiøs og så forsøger jeg altid at forbedre og udfordre mig selv. Hvad enten det handler om at lære at programmere i folkeskolen, arbejde som sergent i hæren eller ved at hacke mig vej ind som kaptajn på det danske Cyberlandshold 2017.
Jeg følger fascineret udviklingen af smartere og mere intelligente IT-systemer, men er på samme tid en smule bekymret. For det øgede fokus på at komme med på den næste teknologiske bølge fremfor at misse den, fører til software, der er lettere at hacke end nogensinde for.
Arrangør

version2-small.jpg
ingenioren-01.png
Partner