Seminar
on 2 maj | 10:30 - 11:15
Theater 5/Sal 5

KEYNOTE: Opdag it-truslen før det er for sent

Barclays Group har etableret en omfattende sikkerhedsorganisation med 4.000 ansatte, hvor forudsigelse af it-sikkerhedstrusler, der er under udvikling, udgør en central aktivitet. Avancerede tekniske redskaber og et verdensomspændende netværk af informanter øger muligheden for at opdage, når f.eks. lækkede hackerværktøjer er ved at udvikler sig til en konkret trussel. Mød chefen for sikkerhed i Barclays Group, Troels Ørting, der også er optaget af hvad der skal til for at dæmme op for it-truslen i fremtiden.
IT Security Management
Speaker
Sikkerhedschef Troels Ørting Jørgensen, Barclays Group
Troels Ørting Jørgensen er Group Chief Information Security Officer (CISO) hos Barclays. Han har tidligere været Director of the European Cybercrime Centre (EC3) - en del af Europol. I EC3 har han bl.a. stået bag det internationale initiativ 'Joint Cybercrime Action Task Force' (J-CAT), som anerkendes som det førende
internationale modsvar til den øgede trussel fra organiserede Cyberkriminelle netværk. På baggrund af Troels' ekspertise i Cybersecurity, anvendes han ofte som international rådgiver ifm. spørgsmål om Cybercrime - bl.a. for Europa-Kommissionen og parlamentet samt organisationer som The Global Cyber Alliance (GCA) og Global Agenda Council on Cyber Security of the World Economic Forum (WEF). Troels er desuden ekstern lektor på en lang række universiteter og er flere gange blevet hædret for sin internationale indsats for at bekæmpe cyberkriminaltiet og organiseret kriminalitet. Troels er samtidig forfatter til Thrilleren 'Operation Gamma'.
Arrangør
version2-small.jpg
ingenioren-01.png
Partner