Seminar
on 2 maj | 12:30 - 13:15
Theater 5/Sal 5

KEYNOTE: Robotterne overtager - Skynet version 0.2

Kom og få et indblik i hvordan Danmarks nuværende IT-sikkerhed står til, og få et sjældent indblik i hvordan hackerne, eller rettere hvordan de automatiseret autonome kunstig intelligens beriget robotter og det der er værre, arbejder for hackerne. Keld har undersøgt Danmarks 12½ millioner (RIPE) tildelte IP-adresser, kigget på over 175.000 hjemmesiders forsider, set 6000 forskellige remote-desktop logins igennem og over 600 åbne FTP-servers fil-lister. I den her præsentation konkluderer han et par ting omkring Danmarks IT-sikkerhed som måske kan bruges som de dårlige eksempler vi alle skal lære noget af?
Her vil blive vist forunderlige ting som lidt vil skræmme men mest sysselsætte og forhåbentlig få dig til at tænke og handle anderledes i fremtiden!
IT Security Tech
Speaker
Keld Norman, It-sikkerhedskonsulent, Dubex
Keld Norman er IT-Sikkerheds ekspert og konsulent hos Danmarks største IT-Sikkerheds firma; Dubex, der rådgiver og supporterer sikkerhedsløsninger for danske virksomheder globalt. Han er SANS GIAC certificeret som Forensics Examiner og en del af Dubex Incident Response team (D.I.R.T) der rykker ud og hjælper kunder der er blevet kompromitteret. Keld har bl.a. en fortid i IBM hvor han har arbejdet med både Mainframe, AIX, Linux (Systemer med POSIX kompatibel Unix-lignende styresystemkerner), og Windows. Udover det daglige arbejde er han tit ude og holde foredrag og visualisere hvordan hackerne arbejder.
Arrangør

version2-small.jpg
ingenioren-01.png
Partner