Seminar
on 1 maj | 10:30 - 11:15
Theater 4 / Sal 4

Grønne vinde blæser i skyen

Ørsted har migreret fakturerings- og kundesystemet i B2C-forretningen fra en on-premise løsning til AWS, uden at kunderne har oplevet andet end højere tilfredshed undervejs. Opskriften var at oprette Obviux, et selvstændigt in-house softwareselskab, der med agile processer og Amazon Web Services' cloud-tjenester løste opgaven.

Projektleder Charlotte Kamp og Henrik Oddershede fortæller, hvorfor Ørsted som en usædvanlig løsning på en presset indtjening i 2013 valgte, at etablere Obviux og hvorfor den utraditionelle tilgang var den perfekte løsning på en meget kompliceret it-udfordring.
Cloud Computing
Privacy, Compliance, Governance & Risk Management
New Technologies (AI, Machine Learning, Blockchain)
Speaker
Charlotte Esmaralda Kamp & Henrik Oddershede
Direktør og udførende arkitekt, Ørsted og Obviux
Charlotte Esmaralda Kamp, nu Direktør for Obviux, har tidligere være projektleder for Ørsteds Transformationsprogram Rosé. Med fokus på rejsen mod continous delivery, cloud løsninger og digital transformation af en traditionel legacy forretning og mange af de problemer det skaber - og løser.
Henrik Oddershede er udførende arkitekt på lift and shift fra et klassisk datacenter til AWS. Henrik er teknisk lead for infrastrukturens backlog - og med til at designe arkitekturen i løsningerne.
Arrangør
Version2
Ingeniøren
Partner