Infosecurity Denmark 2018 / Version2 Datacenter 2018

Infosecurity 2017 fra Mediehuset Ingeniøren på Vimeo.

 

INFOSECURITY DENMARK 2018

Infosecurity Denmark 2018 byder på mere end 100 faglige oplæg, 20 keynotes og 80+ udstillere. To dage med masser af faglig viden og netværk.

Programmet dækker både compliance, cybercrime, IoT, enterprise mobility og cloud security og vil give et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau. Som deltager bliver du opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere, og endelig kan du sparre om dine brugererfaringer med nogle af Danmarks mest kendte sikkerhedsbrands.

 

VERSION2 DATACENTER 2018

Sammen med Infosecurity Denmark byder Version2 Datacenter 2018 på to dage med masser af faglig viden og netværk.

Version2 Datacenter er på 6. år Danmarks største event inden for datacenter- og cloudløsninger. Og på blot fem år er der sket en kæmpe udvikling. Mængden af cloudtjenester er mangedoblet og fremtidens tjenester skal leveres på ”cloud-lignende” vilkår, uanset om man har eget datacenter, cloud eller en hybrid.

Her kan du på to dages messe hente viden til strategier på området og møde de førende leverandører for en konkret snak om jeres muligheder.

Messen finder sted den 2. og 3. maj 2018 i Øksnehallen

 

Arrangør

version2-small.jpg
ingenioren-01.png
Partner