Infosecurity Denmark 2017

INFOSECURITY DENMARK 2017

Infosecurity Denmark 2017 byder på mere end 80 seminarer og cases, 22 keynotes og 80 udstillere. To dage med masser af faglig viden og netværk.

Konferenceprogrammet dækker både compliance, cybercrime, IoT, enterprise mobility og cloud security og vil give et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau. Som deltager bliver du opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere, og endelig kan du sparre om dine brugererfaringer med nogle af Danmarks mest kendte sikkerhedsbrands.

Infosecurity Denmarks advisory board udvælger en række førende danske og internationale keynote speakers.

VERSION2 DATACENTER & CLOUD 2017

Sammen med Infosecurity Denmark byder Version2 Datacenter & Cloud 2017 på mere end 80 seminarer og cases, 22 keynotes og 80 udstillere. To dage med masser af faglig viden og netværk.

Om Version2 Datacenter & Cloud:
Version2 Datacenter & Cloud er på 5. år Danmarks største event inden for datacenter- og cloudløsninger. Og på blot fem år er der sket en kæmpe udvikling. Mængden af cloudtjenester er mangedoblet og fremtiden tjenester skal leveres på ”cloud-lignende” vilkår, uanset om man har eget datacenter, cloud eller en hybrid.

Her kan du på to dages konference hente viden til strategier på området, og på messen kan du møde førende leverandører for en konkret snak om jeres muligheder.


Tid og sted:

Den 3. og 4. maj, kl. 9.00 - 17.00

 

Øksnehallen, Halmtorvet 11 1700 Copenhagen V

 

Vil du genopleve stemningen og alle keynote-præsentationer fra Inforsecurity Denmark 2016?

 

Klik her for at se alle videoerne gratis

MyExpo

E-mail adresse
Password
Glemt password?