Whitepaper oversigt

Version2 Insight - Infosecurity 2016: Nyt e-magasin med fokus på aktuelle it-sikkerhedsudfordringer

Version2 Insight - Infosecurity 2016: Nyt e-magasin med fokus på aktuelle it-sikkerhedsudfordringer

Ransomware, DDoS og andre typer af cybercrime udgør en stor trussel for både virksomheder og den offent¬lige sektor i Danmark. Men også andre udfordringer for de it-sikkerhedsansvarlige trænger sig på: de mange krav i EU’s nye persondataforordning, sikkerhed ved at lægge data i skyen eller risici ved Internet of Things-bølgen.

I Version2s nye e-magasin Insight Infosecurity 2016 sætter Version2s redaktion endnu gang fokus på nogle af de trusler og løsninger der præger danske virksomheder og offentlige institutioner.

Læs bl.a. om

Kom gratis til Infosecurity Denmark 2016. Se hele programmet inde i magasinet. Persondataforordning: Brud på nye datakrav kan koste virksomheder dyrt Internet of Things: Helvedes forgård for it-sikkerheden Android: Bedre sikkerhed på vej Sikkerhed i industrisystemer er en kulturkamp 10 gode råd til sikkerhed i skyen

Version2 Insight er sponseret af Platinsponsorer på Infosecurity Denmark 2016, KMD, Trend Micro og Palo Alto, men indholdet er udarbejdet af Version2s redaktion. Når du henter magasinet, accepterer du samtidig at blive kontaktet af sponsorerne samt Version2 og Infosecurity Denmark.

download
Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Funktionen:
Udgivelsesdatoen: 08-04-2016
Filtype: pdf
Dokument: Forskning
Sprog: DA
Udgivet af: Infosecurity Denmark/Version2 Datacenter

Også interessant

Arrangør
Version2
Ingeniøren
Partner