Whitepaper oversigt

Gratis Version2 webinar: It-sikkerhed set fra hackerens perspektiv

Gratis Version2 webinar: It-sikkerhed set fra hackerens perspektiv

Hvordan beskytter du dig bedst mod hackere, som dels benytter avancerede værktøjer og dels har masser af tid? Det er emnet for dette webinar, hvor Kenneth Schwartz Thorkelin, Concept Manager i Axcess A/S – en del af Atea – gennemgår en række effektive løsninger til at beskytte dit it-system mod trusler.

»Bekæmpelse af malware er kommet på dagsordenen i de fleste virksomheder og det er desværre en ulige kamp. Udfordringen er, at virksomhedernes brugerne ønsker adgang til data 24/7 fra hvilken som helst type enhed og fra hvilket som helst sted i verden. Samtidig skal virksomhederne med begrænsede ressourcer forsøge at bekæmpe hackerne på en kæmpestor angrebsflade,« siger Kenneth Schwartz Thorkelin.

»Hackerne har til gengæld ubegrænsede ressourcer – primært i form af tid. Virksomhedernes hovedfokus har måske intet har med it at gøre, og hackerne venter bare på, at man fejler. En hacker behøver kun at være succesfuld én gang, hvorimod vi skal være succesfulde 100 procent af tiden,« tilføjer han.

Kenneth Schwartz Thorkelin peger på, at vi er nødt til at gentænke, hvordan vi arbejder med it-sikkerhed. Et godt sted at starte er at sætte sig i hackernes sted og konstant analysere, hvad det er for nogle trusler vi ser, som kan have en potentiel negativ effekt på virksomhedens drift.

»Vi må arbejde ud fra det synspunkt, at hvis man ikke allerede er kompromitteret, så bliver man det nok på et eller andet tidspunkt – især når man ved, at hackerne bliver dygtigere og dygtigere hele tiden,« siger han.

På webinaret gennemgår Kenneth Schwartz Thorkelin de værktøjer, som hackerne bruger, og hvordan du proaktivt beskytter dig mod, at de rammer din it-infrastruktur. Han sætter særligt fokus på tre værktøjer:

  • Cisco Advanced Malware Protection-suiten: Den kan implementeres i skyen og hele vejen ind til datacenteret og de enkelte endpoints, som ligger inde på netværket. Brugeren kan installere suiten enten som en agent på en maskine, på IPS-systemer, i brugerens cloud security-løsning eller i firewallen. Den giver nogle muligheder, som man ikke ville have med nogen af de andre værktøjer, der findes på markedet.
  • OpenDNS: En DNS-service, som fungerer som et mellemlag til ens Google-DNS, eller hvad man nu bruger til at have sine DNS-opslag i. Den opsamler en information om trusselsbilledet og formår at blokere for trusler, inden de bliver alvorlige.
  • Cisco Cyber Threat Defense – StealthWatch: Et værktøj, der analyserer netflow, altså trafikmønstre internt på netværket. Det slår alarm, hvis en brugers pc er blevet inficeret og for eksempel begynder at sende store mængder af trafik.
download
Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Funktionen:
Udgivelsesdatoen: 29-04-2016
Filtype: html
Dokument: Webinar
Sprog: DA
Udgivet af: Infosecurity Denmark/Version2 Datacenter

Også interessant

Arrangør
Version2
Ingeniøren
Partner