Whitepaper oversigt

Før og efter next-gen: cybersikkerhedsmæssige overvejelser, som overskrider paradigmeskifter

Før og efter next-gen: cybersikkerhedsmæssige overvejelser, som overskrider paradigmeskifter
Paradigmeskiftet som koncept har været anvendt til at beskrive de voldsomme, grundlæggende ændringer inden for IT og databehandlingsmodeller, ligesom det er sket med internettet, klient-server-modellen osv. Det bemærkelsesværdige omkring den nuværende situation inden for databehandling er, at der er flere samtidige skifter og flere på vej i den umiddelbare fremtid, alt imens IT- og sikkerhedsbranchen også skal håndtere og sikre ældre miljøer. Den situation bliver yderligere kompliceret af tempoet, som forandringerne sker med, den hastighed, hvormed virksomheder tilegner sig ny infrastruktur, nye metoder og IT-forretningsmodeller. Eksempelvis viser en undersøgelse fra ESG, at 62 pct. af virksomheder, der på nuværende tidspunkt anvender SaaS, bruger disse servicer til at levere flere end en ud af fem af deres applikationer, en stigning på 38 pct. siden 2013.

Hastigheden, hvormed virksomheder tilegner sig ny teknologi, bliver drevet af forretningsmodeller, som kræver fleksibilitet og dataanalyse. Der er ingen tvivl om, at det er en spændende tid for informationsteknologien, men de samtidige skifter forudsætter et strategisk perspektiv, som respekterer cybersikkerhed. Nogle teknologier er som modefænomener – de kommer og går via en tilpasningsmodningscyklus – men andre er tidløse, de går på tværs af generationer og kulturer og går aldrig af mode. The Beatles er stadig relevante og populære på tværs af stort set alle generationer, og mange af os rundt om i verden ser frem til at se De olympiske vinter- og sommerlege hvert andet år. I en cybersikkerhedskontekst rejser behovet for at sikre fortiden, nutiden og fremtiden et spørgsmål om, hvordan man sikre et niveau af kontinuitet, som kan modstå ændringer over tid. Lovlydige virksomheder, organisationer og offentlige institutioner har ikke eneret på ny teknologi. Ondsindede aktører (hacktivister, cyberkriminelle og nationer) udnytter også nye databehandlingsmiljøer til både zero-day-malware, udvikling af exploits og til angreb. Nogle anvender endda as-a-service-modellen i nye varianter af ransomware for at strømline afpresningsprocessen.

Og fjender holder også fast i fortiden ved at genbruge gennemtestede trusler, inklusive farligt indhold og angrebsmetoder som spam med ondsindede links. Det er et faktum, at de, der beskytter mod angreb, og de, der skaber angrebene, lever i tre tidsdimensioner: i går, i dag og i morgen. Organisationer bør overveje sikkerhedssystemer, som ikke kun understøtter ældre og nye miljøer, men som også er kendte for at beskytte nye teknologier, som gør, at organisationerne også er beskyttede, når de bevæger sig fra laboratoriet til produktion. Denne hvidbog undersøger de metatendenser, som gør cybersikkerhed stadig mere udfordrende, og præsenterer overvejelser om, hvordan man identificerer effektive og driftsikre sikkerhedssystemer, som kan rumme paradigmeskifter.
download
Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Funktionen:
Udgivelsesdatoen: 25-04-2017
Filtype: pdf
Dokument: Whitepaper
Sprog: EN
Udgivet af: Trend Micro

Også interessant

Arrangør
Version2
Ingeniøren
Partner